Nu har du kommit helt rätt!

Vi måste veta att du finns för att kunna lära känna dig.

Flera av våra kollegor började precis som du. De registrerade sitt CV hos oss och beskrev sin utbildning, vilka områden inom IT som de brinner för och vilka arbeten de haft sedan tidigare. För oss är det viktigt att få en bild om vem du är och varför vi ska anställa just dig.

Vi på StudentIT lägger stor vikt i vem du är som person och vilken beteendestil som du har. Missförstå oss rätt, givetvis måste din tekniska kompetens matcha våra kunders förfrågningar, men vi vet hur viktigt det är att du fungerar och passar in i gruppen. Vi vill för din och vår kunds skull att du är ”Mer än bara ett CV”

Olika beteendestilar behövs i olika grupper och ett arbete är ditt andra hem. Du kommer att spendera mer vaken tid på arbetet än du gör med din egna familj så se till att du verkligen trivs och känner glädje.

Vi vill hjälpa dig hitta rätt och stötta dig i karriären. Vi har ständigt förfrågningar från kunder som vi ej publicerar. Därför vill vi få in din CV för att inom 24 timmar kontakta dig, för att se ifall vi har uppdrag som skulle passa just dig.

Vi uppskattar alla olika beteendestilar och vill träffa dig!


Vi vill ha ditt CV som PDF och max 2mb stor, tack!